vrijdag, augustus 19Nieuws dat er toe doet!
Shadow

Ons Team

REINO

MEDEBEDENKER EN OPRICHTER VAN SNEAKER INSIDE

Hi, ik ben Reino en ben totaal geen diehard sneaker kenner. Spreek ook de taal niet zoals DS, WTB, WIVAH.. LPU ? Nooit eerder van gehoord.
Ben door mijn jongste dochter aangestoken, die weer door Nick is aangestoken. Proberen een paartje sneakers te scoren om 09.00 uur… in ’t weekend of doordeweeks. Maar goed… meer verlies dan een winst.

Een schoolproject over sneakers van mijn oudste dochter en een paar biertjes op een feestje heeft ons doen besluiten deze website op te starten…met als insteek gewoon proberen. Wordt wat dan wordt ’t wat, wordt ’t niks ook goed… maar in ieder geval geprobeerd!
Net zoals een sneaker proberen te kopen. Een L hebben we sowieso al.

Wat ik zo vanaf de zijlijn zie is dat er een hele hele grote sneaker community aanwezig is, waar ontzettend veel geld in omgaat … nooit eerder opgevallen. Wat ik wel zie is dat er een ‘GAME’ wordt gespeeld… met de grote merken die als een ‘Bond’ fungeren en de spelregels bepalen.
THE PLAYERS dat zijn de stores, internetshops, verzamelaars, liefhebbers, resellers, kunstenaars en iedereen die een graantje wil meepikken in deze Sneaker wereld!

Met deze website willen we geen vooruitlopende sneakers releases bespreken, geen wtb of wts, daar zijn al genoeg portalen van.
Nee, ik wil het verhaal, over ‘ the game met alles wat zich daarin afspeelt in deze oh zo aparte en lijkt wel gesloten sneaker community. We willen jullie met deze website namelijk meenemen INSIDE THE SNEAKER!

NICK

MEDEBEDENKER EN OPRICHTER VAN SNEAKER INSIDE

Hey, Ik ben Nick sneakerliefhebber sinds mijn 11/12 de jaar. Voor mij is het begonnen op de basisschool waar ik de ouderen kinderen zag met toffe Nike schoenen.
Na lang zeuren kreeg ik dan mijn eerste paartje Nike Air Max BW Classics. Als de burgemeester zelf liep ik die dag rond op school, daarna is het eigenlijk nooit meer gestopt.

Het idee van Sneaker Inside is geboren doordat ik eigenlijk altijd met sneakers bezig ben, en er heel veel leuke en enthousiaste mensen door heb leren kennen en op die manier kwamen wij er ook achter dat het een hele wereld op zich is. Wij van Sneaker Inside willen jullie als publiek kennis laten maken in deze toffe wereld, of je nou 1 paar hebt of 500 het is voor liefhebbers door liefhebbers.

We kwamen er met de tijd achter dat we een leuk team konden samenstellen waarbij een ieder zijn eigen toevoegingen kan geven aan de website, dus hebben we onder het genot van een biertje besloten de stoute schoenen aan te trekken en ervoor te gaan!

ANNE

REDACTIE VAN SNEAKER INSIDE

Mijn naam is Anne, journalist in opleiding en sneakerliefhebber. Voor Sneaker Inside combineer ik deze twee en ga ik toffe en interessante artikelen schrijven.
Van dit viertal heb ik denk ik de minste sneakers maar de interesse in de sneakerwereld is zeker net zo aanwezig. Hopelijk kunnen wij ons enthousiasme overbrengen aan het publiek.

Tips en verhaal-ideeën zijn altijd welkom!

LISE

REDACTIE VAN SNEAKER INSIDE

Hi, ik ben Lise en ik ben een van de redacteuren van dit platform! Ik studeer journalistiek en ben tijdens een onderzoek in opdracht vanuit mijn opleiding erachter gekomen hoeveel er in deze grote sneakercommunity omgaat. Een mega interessante wereld waar ik de lezers dan ook graag meer over wil leren!
Ik ben geen verzamelaar, noch reseller; toch ben ik enorm gefascineerd door sneakers en alles wat erbij komt kijken!